fbpx

Bronzani ten za tren

bezbedno sunčanje
Umetnost bezbednog sunčanja
12 juna, 2021

Da li ste čuli za metodu airbrush potamnivanje? Možda vam je poznatiji naziv za isti tratman spray tan? Spray tan potamnivanje je put do preplanule, bronzane kože na zdrav, siguran i brz način. Ukoliko želite da pocrnite za samo 15 minuta, salon za samopotamnjivanje vaš je verni saveznik.

Preplanuo ten sinonim je sa samopouzdanje i seksepil. Ipak, do istog nekada nije lako doći, pogotovo ukoliko želimo instant blistav i taman ten kao da smo se nedavno vratili, u najmanju ruku, sa jednomesečnog odmora sa primorja. Da bismo dobili boju izlaganjem na suncu, potrebno je vreme. O izrazitnoj štetnosti solarijuma za zdravlje nepotrebno je diskutovati, te korišćenje istih apsolutno nije opcija. Ipak, u 21. veku moguće je apsolutno sve, pa čak i dobiti besprekoran ten za samo 15 minuta, uz pomoć potpuno prirodne metode. Reč je o već pomenutom – spray tan, ili airbrush potamnjivanju.

Airbrush potamnjivanje – bronzani ten za tren

Airbrush – instant opcija, savršen preplanuo ten, sigurno, brzo i efikasno. Bez fleka, bez narandžastih tonova i bez neprijantih mirisa. Šta je, zapravo spray tan potamnivanje?

Reč je o zdravom i prirodnom tenu u svako doba godine.

Preparati za potamnjivanje koji se koriste potpuno su prirodni i bezbedni za kožu. Sadrže najčistiji Ecocert sertifikovani Dihidroksiaceton (DHA), estrahovan iz organski gajenih biljaka. Pored DHA u preparat je dodata eritruloza koja doprinosi da vam ten bude trajniji i bledi ravnomernije. Eritruloza je šećer koji potiče iz biljaka (malina) i radi na isti način kao DHA osim što je potrebno duže vreme da deluje.

Od presudne je važnosti da boje koje se koriste u spray tan tretmanu budu potpuno čiste, i da ne sadrže alergene, parabene, ulja ili alkohol.

Spray tan, šta je neophodno da znate

Ovakav vid potamnivanja predstavlja jednostavan i kvalitetan put do savršenog tena i ujednačene boje bez fleka. Boja se skida ravnomerno i miriše na kokos.

Jedan tretman traje do 15 minuta, već 4-6 sati nakon tretmana možete se istuširati, a blistav ten koji dobijate traje 7-10 dana, u zavisnosti od hidriranosti kože. Postoje 3 različite boje tena a to su:

  • Havajska boja / Svetao ten
  • Karipska boja / Srednji ten
  • Brazilska boja / Taman ten
  • Spray tan potamnivanje – pre i posle tretmana
airbrush potamnjivanje

Negovana i hidrirana koža svakako je najbolja priprema, a najbitnije za sam kvalitet tretmana kao i ujednačenost boje jeste dobar piling. Piling celog tela trebalo bi odraditi dan, dva dana pre tretmana, a nikako na dan samog tretmana. Pri pilingu, posebnu pažnju treba obratiti na suve delove tela poput laktova, šaka, stopala, kolena.

Na dan samog tretmana neophodno je da koža bude potpuno čista i suva.Ne sme se nanositi dezodorans, šminka ili parfem kako oni ne bi uticali na ravnomerno razvijanje boje. U toku tretmana nosi se taman kupaći kostim/donji veš – a može se biti i kompletno nag, po želji.

Nakon tretmana

Nakon tretmana preporučuje se nošenje komotne i tamne odeće kako se boja ne bi oštetila. Ono što je najbitnije od svega jeste da se 4-6 (najbolje 6) sati nakon tretmana nipošto ne sme doći u kontakt sa vodom. Preporučljivo je i izbegavanje prekomernog znojenja, a do prvog tuširanja nikako se ne smeju nanositi kreme, dezodoransi, parfemi, šminka niti bilo šta što može uticati na razvoj boje.

Salon za potamnjivanje – oaza lepote

Najkvalitetniji proizvodi i usluga ovakvog salona moraju biti primarni, a izrazito je bitno da spray tan tehničar bude profesionalan i da kvalitetno obavlja svoj posao. Iz salona koji vam pruža preplanuli, blistav ten za tren – izaći ćete izgleda od milion dolara i širokog osmeha, uživajući u svom prekrasnom bronzanom tenu, baršunastoj koži i novostečenom samopouzdanju.

Takođe, od izuzetne je važnosti da preparati koji se koriste u salonu prođu sva dermatološka ispitivanja po standardima Evropske Unije i Srbije, kao i da poseduju zdravstveni sigurnosni sertifikat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zakažite Tretman