fbpx

O nama

Studio Bronzed

Nastao je iz ljubavi prema nezi kože i besprekornom, preplanulom, ali pre svega zdravom i prirodnom tenu u svako doba godine. Najkvalitetniji proizvodi i usluga naš su zaštitni znak, a zadovoljni klijenti ono što nas podstiče da budemo još bolji. Iz Bronzed salona izaći ćete širokog osmeha i izgleda od milion dolara, uživajući u svom prekrasnom bronzanom tenu i baršunastoj koži.

Naši Preparati

Preparati za potamnjivanje koje koristimo potpuno su prirodni i bezbedni za vašu kožu, sadrže najčistiji Ecocert sertifikovani Dihidroksiaceton (DHA), estrahovan iz organski gajenih biljaka. Pored DHA u preparat je dodata eritruloza koja doprinosi da vam ten bude trajniji i bledi ravnomernije. Eritruloza je šećer koji potiče iz biljaka (malina) i radi na isti način kao DHA osim što je potrebno duže vreme da deluje.

Loreal-Paris-BMAG-Article-6-Spray-Tan-Tips-to-Avoid-a-Tanning-Disaster-T

Naš asortiman

Jedinstveni asortiman koji vam nudimo kombinuje najčistije dostupne sastojke, što utiče da naši proizvodi ne sadrže alergene, parabene, ulja ili alkohol. Takođe, naši preparati prošli su sva dermatološka ispitivanja po standardima Evropske Unije i Srbije, i posedujemo zdravstveni sigurnosni sertifikat izdat od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu.

Potamnite kožu
a ne štetite joj

Zakažite Tretman